FRI FRAGT VED KØB FOR MERE END DKK 799,-

Om os


JustSound er et dansk selskab baseret i Aarhus C. Vi er et ekstremt engageret team, som fokuserer på simpliciteten og elegancen ved moderne lyd. Visionen bag vores trådløse høretelefoner, JustBuds, er at give dig en nem, praktisk og billig adgang til den trådløse verden.

Med JustBuds har vi forsøgt at skabe et produkt, hvor lyd og design går op i en højere enhed, mens prisen holdes på et overkommeligt niveau. Vi ønsker nemlig, at alle skal have muligheden for at en fantastisk lydoplevelse.

Trådløse høretelefoner fra Aarhus

Vores team befinder sig i hjertet af smilets by, hvor vi altid sidder klar til at udøve den bedst mulige service, så du eller din virksomhed altid har en god oplevelse med fra os. 

For os er det essentielt at understrege, at god lyd ikke nødvendigvis skal være dyrt. Vi har altid sat stor pris på skarp og fyldig lyd i høretelefoner, men vi mener ikke, at det skal koste det hvide ud af øjnene. Derfor har vi skabt et produkt, som kan købes til en realistisk pris uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Har du endnu ikke fået købt dine JustBuds? Så klik her for at opleve vores bud på den moderne lyd. Har du spørgsmål eller andet? Kontakt os her.